Zamena bojlera je jedna od najčešćih usluga koju pružamo za fizička i pravna lica. Zamena bojlera, montaža bojlera, popravka bojlera kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine. Zamena bojlera podrazumeva skidanje starog bojlera i montažu novog bojlera, priključivanje vode i struje kao i njegovo testiranje.

Zamena bojlera – Popravka bojlera

Zamena bojlera U slučaju da kupujete nov bojler i da Vam zatreba stručno lice koje će obaviti njegovu zamenu, možete se obratiti našem timu majstora. Dostupni smo za apsolutno sve vrtse intervencija, kada je u pitanju ovaj aparat bele tehnike u Vašem domaćinstvu ili poslovnom prostoru. Pored toga što svakodnevno obavljamo zamenu bojlera, takođe vršimo i sve popravke kvarova na njemu. Ako do sada niste imali prilike da sarađujete sa nama, nećemo izneveriti ukazano poverenje. Mnogobrojni klijenti koji i dan danas angažuju naše stručne majstore da se pobrinu za svaki problem na bojleru, su naša najbolja reklama i potvrda kvaliteta usluga.

Zamena bojlera je veoma jednostavna ako tu intervenciju vrši kvalifikovano lice sa iskustvom. Nikako se ne preporučuje da sami pokušavate da obavite zamenu, prateći uputstva sa interneta koja samo na prvi pogled mogu delovati lako. Neadekvatno obavljena zamena bojlera može uticati na njegov kvalitet rada, a to Vas kasnije može koštati mnogo više. Zato je važno da prilikom odabira majstora donesete pametan izbor. Mi Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, tako da uvek možete biti sigurni da je intervenisalo profesionalno lice. Vršimo zamenu svih modela i tipova bojlera. Bez obzira da li želite vertikalno ili horizontalno kačenje bojlera, mi ćemo to obaviti brzo i efikasno. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama.

Kada dođe do nekog kvara na bojleru, pozovite nas i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Sve vrste usluga obavljamo na najvišem nivou kvaliteta, po evropskim standardima. Dežurni majstor za bojler je dostupan za sve hitne intervencije na bojleru, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ako je reč o urgentnom kvaru koji može da izazove ozbiljne posledice. Zamenu bojlera vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.