Servis Metalac bojlera vršimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Servis Metalac bojlera, montaža bojlera, čišćenje kamenca iz bojlera kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis Metalac bojlera podrazumeva kompletan servis bojlera svih modela.

Servis Metalac bojlera – Popravka bojlera

Popravka Metalac bojlera Metalac bojleri su u velikoj meri zastupljeni na našem tržištu. S obzirom na ugled i nivo kvaliteta koji Vam Metalac nudi, njihovi bojleri su se pokazali izuzetno pouzdanim u radu. Međutim, svi bojleri imaju svoj vek trajanja i svaki od potencijalnih kvarova može da se dogodi u nekom trenutku bez obzira na marku proizvođača ili tip uređaja. S obzirom na loš kvalitet vode koja je puna kamenca, često dolazi do kvarova koji su prouzrokovani upravo njime. Mi vršimo popravku Metalac bojlera na celoj teritoriji Beograda. Imali smo prilike da do  sada obavimo veliki broj intervencija upravo na modelima ovog proizvođača i svaka od njih je imala našu garanciju na kvalitet rada pružene usluge.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, možete nas pozvati u svakom trenutku putem naših kontakt telefona, kao i servisa za hitne intervencije. Gde god da se nalazite u Beogradu, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku s obzirom na to da su Vam naše usluge dostupne u svim gradskim opštinama. Pored servisa, obavljamo i montažu bojlera, kao i skidanje bojlera sa zida. Od najsitnijih do najkrupnijih popravki, garantujemo podjednako kvalitetnu uslugu i profesionalan pristup kvaru. Kako bismo Vam pružili samo najbolje prilikom obavljanja servisiranja bojlera, koristimo savremenu opremu i profesionalan alat.

Popravka Metalac bojlera se vrši po najpovoljnijim cenama u gradu, brzo i efikasno. U velikoj ponudi bojlera marke Metalac mogu se pronaći i malolitražni i akumulacioni bojleri.  Mi vršimo servis bojlera svih kapaciteta koji se mogu pronaći u prodaji, od 30, 50, 80, 100 i 120 litara. Hitne intervencije servisiranja Metalac bojlera vršimo u svako doba dana i noći. Garantujemo brz dolazak na adresu i uklanjamo svaki kvar na Vašem bojleru u jako kratkom periodu kako bismo Vam što pre obezbedili funkcionalnost ovog uređaja. Bojleri se mogu postaviti vertikalno i horizontalno, a upravo takve možete pronaći u Metalčevim prodajnim mestima. Ako imate bilo kakvih pitanja i želite dodatne informacije potrebne da donesete najbolji odabir prilikom kupovine bojlera, na raspolaganju smo Vam. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni amo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.