Servis bojlera Tesy radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Servis bojlera Tesy, zamena sigurnosnog ventila na bojleru, zamena flanšne bojlera kao i kompletan servis bojlera dostupan je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis bojlera Tesy radimo za sva fizička i pravna lica, sa računom i garancijom za kvalitet pruženih usluga.

Servis bojlera Tesy – Popravka bojlera

Popravka bojlera Tesy Servis svih tipova bojlera obavljamo profesionalno i pouzdano, svakog dana u svim gradskim opštinama. Koji god kvar da je u pitanju, mi ćemo obaviti kompletno dijagnostikovanje i obaviti temeljnu intervenciju kako se on ne bi ponovo javio. Sve popravka bojlera vrše najbolji, kvalifikovani majstori koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Bez obzira da li su u pitanju regularne ili hitne intervencije, možete računati na naš brz dolazak na adresu, gde god da se nalazite. S obzirom da svakodnevno obavljamo servis bojlera, imamo iskustva sa svim proizvođačima koji se mogu pronaći na našem tržištu, pa tako i kada je reč o bojlerima marke Tesy.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i servis bojlera Tesy vršimo na celoj teritoriji Beograda. Garantujemo podjednaku posvećenost radu prilikom servisiranja i sitnih i krupnih intervencija na bojleru. Svaki element koji se nalazi u ovom aparatu bele tehnike je veoma važan za celokupnu funkcionalnost bojlera. Ukoliko je problem nataloženosti kamenca u kazanu bojlera, vršimo njegovo čišćenje. Pored servisa, vršimo i montažu bojlera, zamena grejača na bojleru, zamenu i popravku termostata, kao i sve ostale intervencije koje utiču na rad i funkciju bojlera u Vašem privatnom i poslovnom prostoru. Dežurni majstor za bojler je na usluzi u svakom trenutku, dovoljno je samo da nas pozovete.

Popravka bojlera Tesy obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu. Ukoliko niste sigurni oko kupovine novog bojlera i potrebne su Vam naše preporuke, možete nas kontaktirati radi neophodnih konsultacija i rezervisati montažu bojlera u Vašem kupatilu ili kuhinji po pristupačnoj ceni. Koristimo savremenu opremu i alat kako bismo Vam pružili jedinstvenu uslugu na najvišem nivou. Poštujemo sve date rokove, predviđene za završetak intervencije. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Servis svih vrsta bojlera vršimo i za vreme praznika.