Skidanje bojlera je još jedna od usluga koje vršimo sedam dana u nedelji. Skidanje bojlera, kačenje bojlera, montaža bojlera kao i kompletna popravka bojlera dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Skidanje bojlera u najvećem broju slučajeva radimo usled hitne intervencije i ponekad kada vršimo servis bojlera moramo skinuti ceo bojler na kratko sa zida.

Skidanje bojlera – Popravka bojlera

Skidanje bojleraSpuštanje bojlera možda zvuči lako i mnogi će smatrati da tu intervenciju mogu sami da obave, međutim ovo se nikako ne savetuje jer nije bezbedno. Ukoliko nestručno lice pokuša da skine bojler sa zida, može doći do velikih komplikacija, posebno jer je bojler prikaćen na strujno kolo, a samim tim je i rizik od strujnog udara veliki. Koliko god smatrali da to možete obaviti sami, uvek je bolje pozvati stručno lice koje će za jako kratko vreme obaviti profesionalno skidanje bojlera. Za ovu intervenciju nije potrebno previše vremena, a ukoliko je reč o zameni starog bojlera za nov, vršimo i montažu bojlera.

Možete nas angažovati za sve intervencije na bojleru, od njegovog skidanja sa zida, do montaže, kao i servisiranja. Vršimo skidanje bojlera svih modela, dimenzija i zapremine, brzo i jednostavno. Imamo višegodišnje iskustvo u radu i posebno smo specijalizovani kada su u pitanju hitne intervencije. Svaki problem u radu bojlera je rešiv ukoliko se obratite našem timu stručnih i kvalifikovanih majstora. Za obavljanje svih intervencija koristimo najsavremeniju opremu i pružamo Vam uslugu najvišeg nivoa kvaliteta, po evropskim standardima. Na raspolaganju smo vam u bilo koje doba dana i noći, posebno kada problem zahteva brzu intervenciju, kao što to mogu biti situacije pregrevanje bojlera, podizanja temperature prilikom rada ili varničenja u samom prekidaču.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, a skidanje bojlera obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu. Poštujemo Vaše vreme, pa samim tim dolazimo na datu adresu u tačno dogovorenom terminu. Bez obzira da li je u pitanju privatni ili poslovni prostor, vršimo skidanje bojlera u svim gradskim opštinama, Vaše je samo da nas pozovete. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Naši majstori su spremni da odmah po pozivu dođu na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku i pobrinu se za nastali problem. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.