Montaža bojlera se radi za bojlere svih modela i kapaciteta. Montaža bojlera, popravka bojlera, zamena bojlera, zamena grejača na bojleru kao i kompletan servis bojlera dostupan je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža bojlera se može raditi vertikalno ili horizontalno, a takođe radimo i montažu kuhinjskog i montažu protočnog bojlera.

Montaža bojlera – Popravka bojlera

Montaža bojlera Kačenje bojlera se obavlja brzo i efikasno, pozovite nas i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dobro je poznato da stručno obavljeno postavljanje bojlera može i te kako da utiče na dobar rad ovog uređaja, kao što loše montiran bojler ima negativan uticaj na njegovu funkcionalnost, što se kasnije manifestuje kroz određene kvarove. Svakako ne želite da ovaj posao prepustite nekome ko ga ne obavlja profesionalno, a mi Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, kako biste u potpunosti bili osigurani. Na raspolaganju smo Vam u svako doba, posebno kada su u pitanju hitne intervencije.

Montaža bojlera na celoj teritoriji Beograda Vam je dostupna samo jednim pozivom. Pored toga, možete nas angažovati za sve ostale intervencije na bojleru, kao što su popravke svih kvarova, zamene delova, skidanje bojlera ili čak konsultacije pri odabiru novog bojlera za Vaše kupatilo ili kuhinju. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, a zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, dostigli smo prepoznatljivost i veliki broj klijenata. Bez obzira da li se montaža bojlera vrši u Vašem privatnom ili poslovnom prostoru, da li je u pitanju montaža jednog ili više bojlera za postojeći objekat, mi smo Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Ukoliko gradite nov objekat u kojem je neophodno postavljanje bojlera, pozovite nas i dolazimo u dogovorenom terminu.

Vršimo montažu akumulacionih bojlera, montažu protočnih bojlera, bez obzira na model i marku proizvođača. Ukoliko želite horizontalno ili vertikalno montiranje bojlera, tu smo da sve obavimo na najvišem nivou kvaliteta. Posedujemo savremenu opremu i najbolji alat kako bismo posao obavili profesionalno, za jako kratko vreme. Nakon montaže bojlera proveravamo da li sve funkcioniše u najboljem redu i tek nakon što se uverimo u ispravnost, napuštamo Vaš prostor. Možete nam se obratiti za sve informacije i konsultacije. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.