Kačenje bojlera vršimo za bojlere svih dimenzija i zapremina. Za kačenje bojlera, montaža bojlera, popravka bojlera kao i za sve hitne intervencije, majstor za bojler je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za kačenje bojlera dajemo račun i garanciju za kvalitet pruženih usluga.

Kačenje bojlera – Popravka bojlera

Kačenje bojlera Kačenje bojlera se mora obaviti pravilno i veoma pažljivo, kako kasnije ne bi došlo do nekakvih nezgoda, što u držanju bojlera na zidu, ali i u samoj funkcionalnosti bojlera koja, ukoliko se kačenje ne obavi na pravi način, može biti loša. Za ovu intervenciju nas možete angažovati u svakom trenutku, a mi Vam garantujemo profesionalnu uslugu. S obzirom da je u pitanju aparat bele tehnike koji se priključuje na električnu energiju, oprezno rukovanje se podrazumeva. Upravo zbog toga ne savetujemo da pokušavate sami da obavite kačenje bojlera, kao ni da to prepuštate licu bez dovoljno znanja i iskustva.

Montaža bojlera se radi svakodnevno, na celoj teritoriji Beograda. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, te nas možete pozvati ukoliko je potrebno okačiti i priključiti bojler u Vašem poslovnom prostoru. U okviru naše ponude jesu i sve intervencije na bojleru, pa ako dođe do bilo kakvog kvara, na raspolaganju smo Vam u svim gradskim opštinama. Posedujemo neophodno iskustvo i kvalifikacije za pružanje profesionalne usluge za sve tipove bojlera. Kačimo sve tipove i modele bojlera, svih dimenzija, oblika i zapremine. Ukoliko želite da bojler bude okačen vertikalno ili horizontalno, mi ćemo se pobrinuti da sve bude obavljeno na najvišem nivou, po svetskim standardima. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Postavljanje bojlera po najpovoljnijim cenama u gradu u terminima koji Vama odgovaraju, a za sve to je dovoljno samo da nas pozovete i rezervišete najbolju uslugu. Kačimo akumulacione bojlere i kuhinjske bojlere kao i montaža protočnog bojlera, a takođe obavljamo zamenu bojlera, čišćenje od kamenca i sve vrste popravki ukoliko Vam zatrebaju i usluge tog tipa. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Postoje određena pravila koja se moraju ispoštovati prilikom kačenja bojlera na zid, zbog toga je veoma važno da ovaj posao obavi kvalifikovan majstor. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.