Popravka bojlera na celoj teritoriji Beograda za fizička i pravna lica. Popravka bojlera, zamena grejača na bojleru, zamena termostata na bojleru kao i kompletan servis bojlera vršimo sedam dana u nedelji kao i za vreme praznika. Ukoliko vam je potrebna popravka bojlera ili brz dolazak na adresu u slučaju hitne intervencije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Popravka bojlera – Servis bojlera svih modela

Ukoliko imate bojler koji je u kvaru, pozovite nas da se pobrinemo za njegovu popravku brzo i efikasno. Na raspolaganju su Vam majstori sa višegodišnjim iskustvom i svim kvalifikacijama za sve vrste popravki. Pozovite nas i obezbedite najbolju uslugu kod proverenih i kvalifikovanih lica. Popravka bojlera se radi na celoj teritoriji Beograda, svakog dana, dovoljno je samo da nas pozovete i mi ćemo na Vašu adresu doći u najkraćem vremenskom roku. Kvar na bojleru spada u hitne intervencije s obzirom da je klijentima veoma važno da on bude ispravan u svakom trenutku. Kada bojler izgubi svoju funkciju, ostajete uskraćeni za toplu vodu neko vreme, a mi ćemo se pobrinuti da to vreme bude što kraće.
Popravka bojlera

Popravka bojlera obuhvata:

Popravka bojlera ne oduzima previše vremena kada tu intervenciju obavlja stručno i iskusno lice. U zavisnosti od toga gde je došlo i do kavog kvara traje i proces popravke. Nekada je neophodno obaviti zamenu grejača u bojleru, a nekada problem može da bude i u samom prekidaču za paljenje i gašenje bojlera. S obzirom na to da bojler nema previše komponenata u sebi, kvar se brzo dijagnostikuje i popravi. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama i garantujemo Vam profesionalnu i pouzdanu uslugu.

Važno je da bojlerom rukuje stručno lice, pa Vam savetujemo da pronalaženje i rešavanje problema u radu bojlera prepustite nama. Nudimo Vam popravku bojlera po najpovoljnijim cenama u gradu. Može se dogoditi da bojler curi, odnosno da primetite vodu koja kaplje iz njega, nikako ga ne uključujte dok majstor ne stigne jer postoji opasnost od strujnog udara. Takođe jedan od osnovnih saveta jeste da se uvek prilikom tuširanja bojler gasi. Mi vršimo popravku bojlera svih dimenzija, zapremine i proizvođača. Tu smo da svaku intervenciju obavimo na najvišem nivou. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Uslugu popravke bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Popravka bojlera svih modela vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.