Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača. Za servis bojlera, popravka bojlera, zamena grejača na bojleru kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za servis bojlera dajemo račun i garanciju za kvalitet pruženih usluga.

Servis bojlera – Popravka bojlera

Servis bojlera Obavljamo servis bojlera i održavanje bojlera na celoj teritoriji Beograda. Kada se na Vašem bojleru javi određeni kvar, Vi se javite nama jer na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku i za jako kratko vreme eliminišemo svaki problem. Ispravnost bojlera u privatnom ili poslovnom prostoru mora uvek biti prioritet jer je to od velike važnosti za Vašu bezbednost, kao i bezbednost ostalih korisnika.

Kod nas je svaki kvar bojlera rešiv jer imamo najbolje, kvalifikovane majstore sa bogatim iskustvom i znanjem. Pored servisa bojlera vršimo i montažu bojlera kao i skidanje bojlera sa zida. Iako je predviđeno da ovaj aparat bele tehnike ima dug vek trajanja, u nekom trenutku mora doći do manjeg ili većeg kvara. Mi Vam pružamo profesionalnu uslugu i servis bojlera na najvišem nivou kvaliteta.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, gde god da se nalazite u svim gradskim opštinama, brz dolazak na adresu je zagarantovan. Čistimo bojler od kamenca, vršimo zamenu svih elemenata koji se nalaze u bojleru, obavljamo popravku prekidača bojlera, termostata, kao i zamenu grejača. U hitne intervencije se uvrstava i popravka bojlera jer je klijentima veoma važno da se što pre omogući njegova funkcionalnost. Kao i uvek, savetujemo Vam da prilikom svakog dužeg korišćenja vode u kupatilu što se odnosi na pranje kose, tuširanje i ostale situacije gde voda konstantno teče, gasite bojler. Tako ćete sprečiti potencijalnu opasnost udara struje koja može da bude opasna po život.

Nestručno rukovanje bojlerom takođe može da ugrozi Vašu bezbednost, pa taj posao prepustite profesionalnom i pouzdanom licu. Mi Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, a popravka bojlera se vrši po najpovoljnijim cenama u gradu. Obavljamo servis svih bojlera, bez obzira na proizvođača, marku i zapreminu bojlera. Možete nas pozvati u bilo kom trenutku jer smo dostupni 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.